Thumbnail

Στέλλα Στυλιανού: Τα πρώτα της λόγια μετά την απόλυσή της από το OMEGA (Φώτο) Στέλλα Στυλιανού: Τα πρώτα της λόγια μετά την απόλυσή της από το OMEGA (Φώτο)

«Αισθάνομαι υπερ-τυχερή!»
Η ξαφνική απομάκρυνση της παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OMEGA έγινε τις τελευταίες ημέρες θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κι όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Στέλλα Στυλιανού το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου είχε λάβει επιστολή από τη Διεύθυνση του σταθμού που της ανακοίνωνε την λήξη της συνεργασίας τους.

Παρά το βαρύ κλίμα, η Στέλλα Στυλιανού φαίνεται πως δεν έχασε το χαμόγελο και την αισιοδοξία της και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της παρέα με καλούς της φίλους.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να κάνει και μια σχετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες την ώρα που έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα, τις οποίες συνόδεψε με ένα μήνυμα. 

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να γιορτάζει κανείς τις στιγμές του. Και εγώ γιορτάζω γιατί είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι πλούσια από φίλους, συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες, ΑΓΑΠΗ ♥️, αισθάνομαι υπερ-τυχερή που έχω την πιο όμορφη οικογένεια του κόσμου! Α και το μότο μου γι’ άλλη μια φορά, βρίσκει απτή εφαρμογή στη δική μου ζωή!!! (Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα πολύτιμα μηνύματα σας) ! #altaalatispatent» έγραψε η παρουσιάστρια.

Στέλλα Στυλιανού: Τα πρώτα της λόγια μετά την απόλυσή της από το OMEGA (Φώτο)

 

Home