Thumbnail

Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί η 14η Φεβρουαρίου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής της  Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί η 14η Φεβρουαρίου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής της 

Συγκινεί με την ανάρτηση της - Εξομολογείται άγνωστες στιγμές της σχέσης με τον Γιώργο Μερκή 
Για τους περισσότερους η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που τους υπενθυμίζει πως πρέπει να κάνουν κάτι ξεχωριστό στο έτερο τους ήμισυ

Στην περίπτωση της Άντρεας Κυριάκου, η σημερινή ημέρα, του Αγίου Βαλεντίνου, είναι τόσο σημαντική που με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας αποκάλυψε τους λόγους. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της Γιώργο Μερκή και αποκάλυψε πως 14 Φεβρουαρίου ήταν η ημέρα που ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ τής ζήτησε να παντρευτούν, αλλά και η ημέρα που έμαθε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «3 χρόνια πριν... τέτοια μέρα, μου ζήτησες να γίνω γυναίκα σου! 1 χρόνο πριν... τέτοια μέρα, μάθαμε πως θα γίνουμε γονείς και κάπως έτσι η πιο εμπορική μέρα του χρόνου έχει πλέον για μένα τόση ουσία... Σε αγαπώ». 

Δες την ανάρτησή της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου: Εξόρμηση στο χιονισμένο Τρόοδος! (Φώτος)

 

Έμιλυ Γιολίτη: Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης της έστειλε το πιο τρυφερό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο! (Φώτο)

 

Home