Thumbnail

Θα δούμε ή όχι τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο φετινό Survivor; Θα δούμε ή όχι τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο φετινό Survivor;

Η πρόταση που δέχτηκε και το τεράστιο χρηματικό ποσό
Όλο και πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σημειώνει φέτος το Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα-Τουρκία. Η παραγωγή ήδη ξεκίνησε να προβληματίζεται κάνοντας προσπάθειες να βρει τρόπους ώστε να δημιουργήσει το ενδιαφέρον του κοινού να ασχοληθεί με το reality επιβίωσης όπως και τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και συγκεκριμένα πληροφορίες που κατέφθασαν δια στόματος, Γιάννη Πουλόπουλου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση-μαμούθ από τον Τούρκο παραγωγό ώστε να μπει στο Survivor 3.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην «Φωλιά των Κου Κου» ο Ντάνος απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του να μπει ξανά στο παιχνίδι, παρά το δελεαστικό χρηματικό ποσό που του πρόσφεραν.

Μάλιστα, εκτός από τα χρήματα που του έδιναν τα οποία ήταν σε πενταψήφιο νούμερα, έταξαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο πως μετά το τέλος του reality, θα υπάρξει και εξέλιξη στη συνεργασία του με το κανάλι, όπως δηλαδή είχε προταθεί και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Εν τέλει, ο Ντάνος άκουσε την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του Survivor και είπε ένα ηχηρό «όχι» καθώς στην παρούσα φάση δεν θα επιθυμούσε να ασχοληθεί ξανά με κάτι αντίστοιχο.

Δες το απόσπασμα εδώ

 

Διαβάστε ακόμα

O Ντάνος προπονείται στο γυμναστήριο και τρελαίνει τις θαυμάστριες του (Βίντεο)

Ο Ντάνος κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο (Φώτο)

Ξαφνικό φινάλε για τηλεοπτική εκπομπή του Alpha (Βίντεο)

Home