Thumbnail

Ντέιβιντ Τζίμερσον: Τα πρώτα του λόγια μετά την αποχώρησή του από το MasterChef (Βίντεο) Ντέιβιντ Τζίμερσον: Τα πρώτα του λόγια μετά την αποχώρησή του από το MasterChef (Βίντεο)

«Δεν τελειώνει τίποτα εδώ…»
Ο Ντέιβιντ Τζίμερσον ανέλαβε αρχηγός στην κόκκινη ομάδα που ήταν εκείνη που έχασε στη δοκιμασία. Οι παίκτες οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία και ο ίδιος μαζί με τον υπαρχηγό Μανώλη Σαρρή μονομάχησαν μαγειρικά αντιγράφοντας ένα πιάτο που ετοίμασε ο προηγούμενος νικητής του MasterChef Τιμολέων Διαμαντής.

Τελικά ο Ντέιβιντ ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μαγειρικής, ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Αποχώρησε τελικά ο Κύπριος παίκτης από το MasterChef (Βίντεο)

«Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να το ξαναζήσω, σίγουρα θα ερχόμουν πίσω να το ξαναζήσω το MasterChef επειδή την αγαπώ πάρα πολύ την μαγειρική, είναι κάτι που με γεμίζει πραγματικά. Τι να πω; Δυστυχώς ήρθε το τέλος μου σε αυτό τον δρόμο του MasterChef, αλλά βέβαια δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Έχουμε και ζωή έξω», είπε ο Ντέιβιντ Τζίμερσον μετά την αποχώρηση του στο βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram από τον λογαριασμό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Διαβάστε ακόμα

Τα τρυφερά λόγια της Κλέλιας Γιασεμίδου στο σύντροφό της, Πέτρο (Φώτο)

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Δες το πρώτο trailer της εκπομπής του (Βίντεο)

Τρελό σκηνικό στην εκπομπή του Μουτσινά: Ούτε αυτή τη φορά έδωσε δώρο το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Πηγή 

Home