Thumbnail

Survivor: Έξαλλη η Κύπρια παίκτρια! Επιτέθηκε στον Hikmet από την Τούρκικη ομάδα (Βίντεο) Survivor: Έξαλλη η Κύπρια παίκτρια! Επιτέθηκε στον Hikmet από την Τούρκικη ομάδα (Βίντεο)

Τι συνέβη και ξέσπασε η Ελπίδα από την Κύπρο;
'Ήταν να μην ξεκινήσουν οι κόντρες στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ξεκίνησαν να γίνονται ανταγωνιστικοί. 

Στο χθεσινό επεισόδιο, επικράτησε χαμός κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος, με την Κύπρια παίκτρια Ελπίδα να ξεσπά. 

Συγκεκριμένα, όταν η παίκτρια είχε φτάσει στον τελικό στόχο και έριχνε, ο Hikmet που βρισκόταν δίπλα της, φώναζε δυνατά “δεν μπορεί” στα ελληνικά.

Με το που πήρε τη νίκη η Ελπίδα, πήγε μπροστά στον Hikmet και σε έξαλλη κατάσταση του έκανε το κλασικό νεύμα να σωπάσει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν επέστρεψε στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, η ίδια ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «άκου εκεί που θα μου πει “δεν μπορεί”. Τσοπάνη!».

Στο επόμενο αγώνισμα, ο Hikmet κέρδισε τον Βασίλη Σίμο και αμέσως πήγε και γονάτισε μπροστά στον ελληνικό πάγκο, προκαλώντας γι’ ακόμα μία φορά. Αμέσως οι Έλληνες μπήκαν μπροστά και του ζήτησαν το λόγο, ενώ άλλοι Τούρκοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην περίπτωση αυτή, επενέβη ο Acun Ilicali, όπου έκανε παρατήρηση στον Hikmet λέγοντας του: «Hikmet, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση μπροστά στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν ήταν καθόλου ευγενικό. Δεν το δεχόμαστε αυτό και δεν θέλουμε τέτοιες εντάσεις». 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ήρθε στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη (Φώτο)

 

Τα τρυφερά λόγια της Κλέλιας Γιασεμίδου στο σύντροφό της, Πέτρο (Φώτο)

 

 

Home