Thumbnail

Νικολέτα Ράλλη: Το καρφί της στον Γιώργο Μαυρίδη για τις δηλώσεις του! (Βίντεο) Νικολέτα Ράλλη: Το καρφί της στον Γιώργο Μαυρίδη για τις δηλώσεις του! (Βίντεο)

«Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνει εκεί που απαντάνε...»
Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει εδώ και δύο μήνες ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη ύστερα από περίπου πέντε μήνες σχέσης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό του αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει καμία σχετική δήλωση. 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου", Γρηγόρης Μπάκας αιφνιδίασε την παρουσιάστρια στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη και απάντησε σε κάποια από τα ερωτήματα του. 

Αρχικά η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Πρέπει να φύγω να πάω να δώσω τα φώτα μου στους νέους της Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης. Τη Θεσσαλονίκη αγάπη μου δεν την κόβουμε για κανένα λόγο». 

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος την ρώτησε εάν έχει σχέση και πως είναι η ζωή της χωρίς τον Γιώργο, με την ίδια να απαντά: «Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα, δεν θα σου πω τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω... Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνει εκεί που απαντάνε. Εγώ δεν απαντώ γι’ αυτά τα θέματα τώρα. Απαντάω στις χαρές».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

Διάβασε επίσης: 

Νικολέτα Ράλλη: Δε φαντάζεσαι που βρίσκεται μετά το χωρισμό της από τον Μαυρίδη (Φώτος) 

 

Νικολέττα Ράλλη: Χώρισε και βρήκε νέο σύντροφο! (Βίντεο) 

Home