Thumbnail

Οι Queen ζωντανά στη σκηνή των φετινών Βραβείων Όσκαρ (Φώτο) Οι Queen ζωντανά στη σκηνή των φετινών Βραβείων Όσκαρ (Φώτο)

Το θρυλικό συγκρότημα δίνει ραντεβού στις 24 Φεβρουαρίου για μια live εμφάνιση 
Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Freddie Mercury έστρεψε φέτος όλα τα φώτα στην θρυλική μπάντα των Queen που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 70’.

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις το Όσκαρ του Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Rami Malek ο οποίος κατέκτησε ήδη Χρυσή Σφαίρα και βραβείο BAFTA.

 

Όλο αυτό φαίνεται πως «έπεισε» την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ώστε να προσκαλέσει τα μέλη της θρυλικής μπάντας να πραγματοποιήσουν μια ζωντανή εμφάνιση τη βραδιά των φετινών Όσκαρ.

 

Μάλιστα, όπως έγινε ήδη γνωστό το συγκρότημα θα τραγουδήσει live στην τελετή απονομής που θα γίνει στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες στις 24 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα ερμηνεύσουν την επιτυχία «Bohemian Rhapsody».

ραμι μαλέκ

Όπως επιβεβαιώθηκε από την Ακαδημία, ο Brian May, o Roger Taylor και ο Αdam Lambert θα ερμηνεύσουν ζωντανά για τους τηλεθεατές μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος που έγραψε ιστορία.

 

Διαβάστε ακόμα

Όσκαρ 2019: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων

Θα έχουν τελικά παρουσιαστή τα φετινά Όσκαρ (Φώτο)

Η ιστορία των Όσκαρ

Home