Thumbnail

Γνωστός Έλληνας πολιτικός απάντησε στο ερώτημα αν είχε ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο! (Βίντεο) Γνωστός Έλληνας πολιτικός απάντησε στο ερώτημα αν είχε ερωτική σχέση με τον Γκλέτσο! (Βίντεο)

«Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί…»
Η δήλωση του Απόστολου Γκλετσου πριν μερικά χρόνια που αφορούσε την προσωπική του ζωή, φαίνεται να απασχολεί μέχρι σήμερα. 

Συγκεκριμένα πρόσφατα ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας έγραψε πως ο γνωστός ηθοποιός διατηρούσε σχέση με γνωστό πολιτικό πρόσωπο, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα του. 

Ο λόγος για τον Παύλο Γερουλάνο, που μίλησε στο «Πρω1νο» και τον Άρη Καβατζίκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα αυτά. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, έδωσε την δική του απάντηση λέγοντας: «Όταν μία επίθεση γίνεται με διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας που έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι εντελώς απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο το οποίο κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πεις “Όχι, μέχρι εδώ”!

Απαντήσαμε στο άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι με αφορούσε εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και των αρμοδίων, έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία και η δημοσιογραφία να σέβεται τους συνανθρώπους μας, όπως κι εμείς.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά, γιατί το θέμα δεν ήταν η προσωπική προσβολή, στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να φας προσωπικές προσβολές απ’ όλες τις πλευρές. Δεν ενοχλήθηκα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ενοχλήθηκα πάρα πολύ ως Αθηναίος δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Οι κόρες γνωστού ζευγαριού της κυπριακής showbiz γέμισαν το σαλόνι με αλεύρι! (Φώτο)

 

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της και οι ευχές για τα γενέθλια του!

 

 

 

Home