Thumbnail

Βάσω Λασκαράκη: Μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά το διαζύγιο της με τον Τσιμιτσέλη (Βίντεο) Βάσω Λασκαράκη: Μίλησε για τις δύσκολες ώρες μετά το διαζύγιο της με τον Τσιμιτσέλη (Βίντεο)

Τι ανέφερε για τη γνωριμία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο; 
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Μετά τα μεσάνυχτα", βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός της πετυχημένης σειράς του Alpha, "Το Σόι σου". 

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοικτά για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ ανέφερε πως δεν ήθελαν να υπάρχουν δημοσιεύματα που να σχετίζονται με αυτό καθώς ήθελαν να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή.

Συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός τόνισε πως «κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα». 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πήγαν σε παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουν να ανακοινώσουν στην κόρη τους πως πρόκειται να χωρίσουν.

 

 

Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου. Οι δυο τους, όπως δήλωσε, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε κοινή παρέα πριν από δυόμιση χρόνια. Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν ήταν τυχαία πριν ένα χρόνο και τότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε την ηθοποιό εάν έχουν αρραβωνιαστεί αλλά εκείνη δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό και να το κρατήσει για εκείνους.

 

Διάβασε επίσης: 

Βάσω Λασκαράκη: Ντύθηκε πριγκίπισσα και πόζαρε για τον αγαπημένο της! (Φώτο)

 

Λασκαράκη - Οικονομάκου: Για δείπνο με τα αγόρια τους! (Βίντεο)

 

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Ξεκίνησαν μποξ και μας δείχνουν στιγμιότυπα της προπόνησης τους! (Βίντεο)

 

 

 

Home