Thumbnail

Master Chef: Ο Χαράλαμπος από την Κύπρο άρχισε να ρίχνει τις κακίες του! (Βίντεο) Master Chef: Ο Χαράλαμπος από την Κύπρο άρχισε να ρίχνει τις κακίες του! (Βίντεο)

Η ατάκα του εκνεύρισε τους συμπαίκτες του
Το Master Chef ξεκίνησε να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τους παίκτες να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό και να κλέβουν τις εντυπώσεις, γεγονός που μέχρι σήμερα έκαναν οι κριτές.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να έρχονται σε κόντρα, ενώ μίλησαν για στρατηγική ανάμεσα στους παίκτες. 

Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου ως νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας, κλήθηκε να ορίσει ποιος θα ήταν ο άλλος αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας. Η ίδια διάλεξε την Γιάννα Ρέντεση και έτσι και οι δύο άρχισαν να επιλέγουν τους παίκτες για τις ομάδες τους.

 

Η Ελίζαμπεθ διάλεξε πρώτο τον Αλέξανδρο Τσούκαρη, ο οποίος την συμβούλευε ποιον να επιλέξει, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ μίλησαν για στρατηγική. 

 

 

Ο Χαράλαμπος, ο Κύπριος μάγειρας που ήταν στην ομάδα της Γιάννας,  υποστήριξε πως η αρχηγός του διάλεξε αρκετούς ερασιτέχνες παίκτες, κάτι που ενόχλησε τους συμπαίκτες του, ενώ δήλωσε ότι υποβαθμίζει τον εαυτό του στην ομάδα που είναι.

 

 

Η Αλκηστις Αλεξάκη, από την άλλη, είχε τα νεύρα της με τον Αλέξανδρο, υποστηρίζοντας πως έχει στρατηγική και χαρακτήρισε την Λιζ «πιόνι» του.

Το αποτέλεσμα της δοκιμασίας θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο, για να δούμε τελικά ποια ομάδα τα κατάφερε. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Home