Thumbnail

Έλενα Ευσταθίου: Συγκινεί μιλώντας για την περιπέτεια της με τον καρκίνο (Βίντεο) Έλενα Ευσταθίου: Συγκινεί μιλώντας για την περιπέτεια της με τον καρκίνο (Βίντεο)

Συγκινητική εξομολόγηση από την αγαπημένη ηθοποιό
Καλεσμένη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου, σε μια συνέντευξη που μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, την προσωπική της ζωή αλλά και για την περιπέτεια της με τον καρκίνο. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το νέο της επαγγελματικό βήμα, που δεν έχει να κάνει καμία σχέση με την υποκριτική. Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε, θα την δούμε να ασχολείται με τη διεύθυνση ενός ζαχαροπλαστείου στην Λευκωσία. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς θα συνεργαστεί με ανθρώπους που την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. 

Η Έλενα Ευσταθίου, μίλησε επίσης για την περιπέτεια που βίωσε με τον καρκίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω βάλει αρκετό βάρος. Οι θεραπείες που κάνω για τον καρκίνο του μαστού που παρεμπίπτοντος  το πρωί είχα τις εξετάσεις μου στο ογκολογικό και ήταν καθαρές. Δεν είναι κάτι που πρέπει να το φοβόμαστε. Να φοβάσαι αν δεν το ψάχνεις.  Αν εγώ είμαι εδώ και είμαι καλά είναι γιατί τυχαία το βρήκα νωρίς. Όλα καλά!».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Συγκλονίζει η Έλενα Ευσταθίου! Επικοινωνεί με την νεκρή φίλη της! (Φώτο)

Έλενα Ευσταθίου: Συγκλονίζει με όσα γράφει για τον πατέρα της! (Φώτο)

 

πηγή βίντεο: tothemaonline

Home