Thumbnail

Διέρρευσε ροζ βίντεο της Nicole Scherzinger με τον Lewis Hamilton (Βίντεο) Διέρρευσε ροζ βίντεο της Nicole Scherzinger με τον Lewis Hamilton (Βίντεο)

Πανικοβλημένη η τραγουδίστρια - Θέλει να κατέβει από το διαδίκτυο
Πρόκειται για μια από τις πιο καυτές και σέξι τραγουδίστριες στον πλανήτη, που η κάθε της εμφάνιση προκαλεί εγκεφαλικά.

Η Nicole Scherzinger που γνωρίσαμε μέσα από τις "Pussycat Dolls", εδώ και λίγο καιρό έχει τελειώσει η σχέση της με τον Lewis Hamilton, πρωταθλητή της Formula 1. 

Μπορεί η σχέση τους να τελείωσε, φαίνεται όμως πως υπάρχει ένα ιδιαίτερα sexy βίντεο ανάμεσά τους που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα χάκερς έβαλαν το χεράκι τους σύμφωνα με αναφορές στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με το βίντεο να έχει ήδη περισσότερες από 600.000 χιλιάδες προβολές.

Τα πλάνα όπως θα δείτε είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο και δείχνουν την τραγουδίστρια και τον 32χρονο πιλότο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Μάλιστα φαίνεται πως εκτός από όλα αυτά, ο οδηγός απλώνει αρκετά τα χέρια του!

Μάλιστα συνεργάτης της Nicole Scherzinger δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να δημοσιοποιηθεί. Η Nicole θέλει να κατέβει. Είναι πολύ ντροπιαστικό και ανησυχητικό για εκείνη να υπάρχει κάτι τόσο προσωπικό εκεί έξω»

Δες σχετική ανάρτηση:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδησε σε φεστιβάλ της Ρουμανίας και γνώρισε πασίγνωστη pop star (Βίντεο)

 

Κωνσταντίνος Τσιολής: Μόλις συνάντησε τον κλώνο του! Είναι ολόιδιοι (Φώτο)

 

 

Home