Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: Στην αγκαλιά της γιαγιάς του! Του τραγουδάει και τον νανουρίζει (Βίντεο) Ανδρέας Γεωργίου: Στην αγκαλιά της γιαγιάς του! Του τραγουδάει και τον νανουρίζει (Βίντεο)

Το συγκινητικό βίντεο του Κύπριου ηθοποιού με την αγαπημένη του γιαγιά
Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη του γιαγιά, ενώ κατά καιρούς ανεβάζει στιγμιότυπα τους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει τεράστια αδυναμία στη γιαγιά του, ενώ σε παλαιότερη του συνέντευξη μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Η γιαγιά μου είναι πάντα δίπλα μας, μέχρι και σήμερα είναι ο αρχηγός της οικογένειας. Επειδή κι εκείνη πέρασε πολλά, είναι ο άνθρωπος που μας έμαθε να αγωνιζόμαστε, ήθελε να μορφωθούμε, να σπουδάσουμε, να επιμείνουμε, να δουλέψουμε».

 

 

Χθες, Κυριακή 24/02, μόλις έφτασε στην Κύπρο από το ταξίδι του, ο Ανδρέας Γεωργίου έτρεξε στην αγαπημένη του γιαγιά, για να της αφιερώσει χρόνο όπως συνηθίζει να κάνει όταν το πρόγραμμα του, του το επιτρέπει.

Η γιαγιά του, ετοίμασε για τον εγγονό της ζεστή και νόστιμη σούπα, ανέβασαν instastories με τα παιχνίδια τους, ενώ μετά τον νανούρισε στην αγκαλιά της!

Δες τα τρυφερά στιγμιότυπα:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο σκηνοθέτης μας με τη γιαγιά του? #andreasgeorgiou✔ @georgiou82

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????.????????✨ (@athina.nikolasfp) στις

 

 

 

 

Διάβασε επίσης:

O Ανδρέας Γεωργίου φέρνει τα πάνω-κάτω με την ημίγυμνη φωτογραφία του (Φώτο)

 

Χρήστος Γρηγοριάδης: Συγκινεί η ανάρτηση για τον πατέρα του που έφυγε απ' τη ζωή πριν 6 χρόνια

 

 

 

Home