Thumbnail

H Irina Shayk μόλις έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram (Φώτο) H Irina Shayk μόλις έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram (Φώτο)

Ούπς! 
Τις τελευταίες εβδομάδες και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και εν όψει των Όσκαρ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Lady Gaga.

Από τη μια αυτό οφείλεται στην κατάκτηση του πολυπόθητου αγαλματίδιου που απέσπασε χάρη στο τραγούδι «Shallow» και από την άλλη τα σενάρια γύρω από την φημολογούμενη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Bradley Cooper.

Διαβάστε ακόμα: Η Lady Gaga ξεκαθαρίζει «τι τρέχει» με τον Bradley Cooper (Φώτο)

Και μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, τώρα φαίνεται πως κάτι άλλο «τρέχει» στην υπόθεση.

Παρόλο που την βραδιά της 91ης απονομής των Βραβείων Όσκαρ η Lady Gaga έπεσε στην αγκαλιά της Irina Shayk δεχόμενη τα θερμά τής συγχαρητήρια, λίγες ημέρες προηγουμένως το μοντέλο είχε κάνει unfollow την τραγουδίστρια στο Instagram.

H Irina Shayk μόλις έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram (Φώτο)

Σύμφωνα τώρα με τους ειδικούς γλωσσολόγους, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The sun», αυτή η αγκαλιά μπορεί να μην είναι τόσο φιλική όσο μοιάζει. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως: «Οι αγκαλιές και οι χειρονομίες ανάμεσα στη Gaga και την Shayk είναι αμήχανες και περίεργες.

Η Gaga τοποθέτησε και τα δυο της χέρια στους ώμους της Irina αντί για τα χέρια της, κίνηση η οποία θα έδειχνε τρυφερότητα. Όμως, γύρισε το κεφάλι της στα αριστερά καθώς τη φίλησε, την ώρα που το μοντέλο γύρισε το πρόσωπό της στη δική της αριστερή πλευρά, το οποίο δείχνει αδυναμία».

H Irina Shayk μόλις έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram (Φώτο)

 

 

Home