Thumbnail

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της (Φώτο) Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της (Φώτο)

Η πολύτεκνη σταρ πήγε στο θέατρο και με τα έξι παιδιά της
Η Angelina Jolie εμφανίστηκε δημοσίως μαζί με όλα τα παιδιά της, κάτι που γενικά δεν συνηθίζει.

Η 43χρονη star δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά της, χωρίς κάποιο σημαντικό λόγο αλλά φαίνεται πως οι πρόσφατες πρεμιέρες ήταν σημαντικές για να ζητήσει στα παιδιά της να την συνοδεύσουν.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν η Jolie πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Boy Who Harnessed The Wind» μαζί και με τα έξι παιδιά της, τον 17χρονο Maddox, τον 15χρονο Pax, την 14χρονη Zahara, την 12χρονη Shiloh και τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Jolie είχε πει πως ως γονιός, είναι εντάξει με το να μην συμπεριφέρονται άψογα τα παιδιά της, για την ακρίβεια τα προτιμάει λίγο «επαναστάτες». «Όλα τα παιδιά μου έχουν μια καλή επαναστατική πλευρά που είναι υπέροχη και φιλοπερίεργη. Δεν θέλω να είναι αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που συμπεριφέρονται άψογα και λένε μόνο ό,τι είναι κατάλληλο απλώς επειδή το λέω εγώ... πρέπει να βρουν τον εαυτό τους», έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της (Φώτο)

Πηγή

 

Home