Thumbnail

Η Μέγκι τα χώνει στην Καγιά: «Τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου…» (Βίντεο) Η Μέγκι τα χώνει στην Καγιά: «Τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου…» (Βίντεο)

Έξαλλο το μοντέλο με της δηλώσεις της Βίκυς Καγία
Οι χθεσινές δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τη Μέγκι Ντρίο, ότι μετάνιωσε για το γεγονός που της έδωσε το ναι και μπήκε στο ριάλιτι, έκαναν έξαλλο το νεαρό μοντέλο!

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και απάντησε φανερά ενοχλημένη στη Βίκυ Καγιά, ρίχνοντας τα καρφιά της στην παρουσιάστρια της εκπομπής. 

Αρχικά ανέφερε πως: «Είμαι πάρα πολύ έξαλλη με αυτές τις δηλώσεις. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά που ήταν από τις αγαπημένες μου κριτές στο παιχνίδι. Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δήλωσε έτσι, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Δεύτερον εγώ έδωσα 100% του εαυτού μου Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω… ». 

 

Διάβασε ακόμη: H αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την Μέγκι του GNTM (Βίντεο) 

 

Η Μέγκι Ντριο ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς συνέχισε τις δηλώσεις της λέγοντας: «Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι συζητάνε για εμένα, και επειδή τα νουμέρα στο παιχνίδι ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Θυμάμαι ότι όταν έψαχναν κοπέλες για το GNTM έψαχναν προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Ας αποφασίσουν στο τέλος κι αυτοί τι θέλουν.

Αντί να κοιτάνε πώς να βοηθάνε τα κορίτσια που ήταν εκεί μέσα με δουλειές στο modeling κάθονται και κάνουν δηλώσεις, ότι μετανιώνουν… Αφού αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα, αλλά δεν συμφωνώ κι όλας».

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Μέγκι Ντρίο «την είπε» στον Νίκο Μουτσινά για το πτυχίο (Βίντεο) 

 

X. Αριστοτέλους: Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και μας φτιάχνει τον πιο νόστιμο χαλβά (Βίντεο) 

Home