Thumbnail

Λουκάς Φουρλάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές (Βίντεο) Λουκάς Φουρλάς: Η πρώτη συνέντευξη μετά την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές (Βίντεο)

Όσα αποκάλυψε μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του 
Μετά την ανακοίνωση του ονόματος του, ως αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗ.ΣΥ στις Ευρωεκλογές, ο Λουκάς Φουρλάς, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα». 

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου, ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για την τηλεόραση, τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών.

Χαρακτηριστικά για το θέμα των εκλογών ανέφερε πως: «Νέες περιπέτειες νέες φουρτούνες αλλά όπως με ξέρεις παίρνω τα ρίσκα μου δεν εφησυχάζομε. Νομίζω ωρίμασαν οι συνθήκες για να κάνω αυτό το  βήμα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση.  

Ήταν μια απόφαση που ανατρέπει όσα κάνω αυτή τη στιγμή. Είμαι ο Λουκάς που ξέρει όλος ο κόσμος. Έφτασε η ώρα να πάρω θέση σε σημαντικά πράγματα που βλέπω γύρω μας, Θέλω να δώσω τη μάχη μου να πείσω κάποιους ανθρώπους να δώσουν τη ψήφο τους. Μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να έχω περισσότερα εφόδια και αν καταφέρω να το πετύχω θα έχω κάνει ένα βήμα μπροστά ως Λουκάς.

Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Προσπαθώ να λέω Δόξα το Θεό καθημερινά και να μην μιζεριάζω. Εγώ επιλέγω να μπω μέσα να δώσω τη μάχη μου και ας χάσω. Σε περίπτωση εκλογής το συζητήσαμε με την οικογένεια μου. Αν και εφόσον με τιμήσει ο κόσμος θα δω πως θα τα ρυθμίσω. Προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου και τίποτα άλλο. Θα βρω τον τρόπο».

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί με το μήνυμα του την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Στηρίζει δημόσια τον Λουκά Φουρλά για τις Ευρωεκλογές! (Φώτο)

 

 

Home