Thumbnail

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μελανιασμένο χέρι φούντωσε τις φήμες για την υγεία της (Φώτος) Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μελανιασμένο χέρι φούντωσε τις φήμες για την υγεία της (Φώτος)

Τι συμβαίνει με την υγεία της; - Δες φωτογραφίες από τη συνάντηση της με τη βασίλισσα Ράνια
Μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ από τη συνάντηση της με τη βασίλισσα Ράνια, ήταν αρκετή να προκαλέσει σάλο στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 

Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες βλέπουμε το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας Ελισάβετ, που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη από τη συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ, με τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, στο Μπάκιγχαμ. 

Οι φωτογραφίες αυτές, έχουν δώσει τροφή για σχόλια σχετικά με την υγεία της, καθώς όλοι είδαν ένα χέρι μελανιασμένο, με μεγάλους μώλωπες. 

 

Το πιθανόν χτυπημένο χέρι της Βασίλισσας δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, καθώς η Ελισάβετ δεν φορούσε γάντια όπως συνηθίζει, με αποτέλεσμα ο βρετανικός Τύπος να επικεντρωθεί σε αυτό.

Οι χρήστες του twitter ωστόσο, σημειώνουν πως το σημάδι δεν υποδεικνύει απαραίτητα χτύπημα και πως μπορεί η μελανιά να είναι από χρήση κάποιου ορού, ενισχύοντας έτσι το σενάριο πως πρόκειται για θέμα υγείας.

 

Δες σχετικό απόσπασμα:

 

Διάβασε επίσης: 

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Για snowboard στον Παρνασσό μαζί με τον γιό του! (Φώτος)

 

Συγκλονίζει η Μόνικα Μελέκη! «Δέχομαι bullying, με λένε Βουλγάρα και ξένη» (Βίντεο)

 

 

 

Home