Thumbnail

Συνεργασία έκπληξη του Χρήστου Μάστορα με τη Rita Wilson (Φώτο) Συνεργασία έκπληξη του Χρήστου Μάστορα με τη Rita Wilson (Φώτο)

Η σύζυγος του Tom Hunks ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα 
Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. 

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστος Μάστορας, ετοιμάζει μια συνεργασία έκπληξη με τη Rita Wilson. 

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός, η οποία είναι η σύζυγος του βραβευμένου ηθοποιού με Όσκαρ, Tom Hunks, αποκάλυψαν την επικείμενη συνεργασία τους με αναρτήσεις που έκαναν στα social media, μετά από ένα δημιουργικό Skype meeting για τη συνεργασία τους. 

Το πρότζεκτ των δύο καλλιτεχνών θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, η οποία και τους έφερε κοντά.

Η Rita Wilson μάλιστα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας απόσπασμα από τη συνομιλία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Γεια σας Έλληνες φίλοι μου! Ο εξωφρενικά ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και rock star Χρήστος Μάστορας και εγώ ετοιμάζουμε κάτι για εσάς! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Κάποιες φορές γράφεις τραγούδια πάνω από τα σύννεφα». 

Δες την ανάρτηση της:

 

Διάβασε επίσης: 

X - Factor: Μόλις ανακοινώθηκαν οι κριτές του talent show! (Βίντεο)

 

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απάντησε στα δημοσιεύματα χωρισμού με τη Βαλαβάνη (Βίντεο)

 

 

 

Home