Thumbnail

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της (Φώτο) Κατερίνα Παπουτσάκη: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της (Φώτο)

Και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της
Η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωή της καθώς ανυπομονεί για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Η Κατερίνα θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της γύρω στα τέλη Μαρτίου καθώς βρίσκεται τώρα στον ένατο μήνα.

Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς και ο γιος τους, Μάξιμος, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του. 

Λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το όνομα που θα πάρει ο γιος της θα είναι Κίμωνας ενώ μίλησε και για την τεράστια επιθυμία του Μάξιμου να αποκτήσει αδερφάκι.

«Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί – είναι πεντέμισι ετών – και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρσι ένα αδερφάκι. Ήθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του» είπε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωή της καθώς ανυπομονεί για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visiting the doctor #excited #pikounakiloading #hescoming #mamabear ??✨?

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Διαβάστε ακόμα

Η αποκάλυψη της Έφης Σαρρή για την προσωπική της ζωή που κανείς δεν γνώριζε (Βίντεο)

It’s show time: Πρεμιέρα έκανε το λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη (Βίντεο)

Κύπρια τραγουδίστρια μας δείχνει τις πιτζάμες που φορούσε με 43 κιλά περισσότερα (Φώτο)

Home