Thumbnail

Χ. Αριστοτέλους: Μπήκε στην κουζίνα και μας δείχνει τη συνταγή για ένα υγιεινό σνακ! (Βίντεο) Χ. Αριστοτέλους: Μπήκε στην κουζίνα και μας δείχνει τη συνταγή για ένα υγιεινό σνακ! (Βίντεο)

Φοράει ποδιά που γράφει «Κυρία Εφραίμ» 
Master Chef την έχει δει η Χριστιάνα Αριστοτέλους που τις τελευταίες ημέρες έχει μπει στην κουζίνα και μας δείχνει συνταγές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, είναι γνωστό πως λατρεύει τη μαγειρική, ενώ φροντίζει να μαγειρεύει καθημερινά για τον σύζυγος και την μικρή της κόρη Μελίνα. 

Μπορεί η ίδια να βρίσκεται σε προχωρημένη φάση στη δεύτερη της εγκυμοσύνη, φροντίζει ωστόσο να αφιερώνει χρόνο στο σπίτι τους, κάνοντας όλα αυτά που πρέπει. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, μπήκε για ακόμη μια φορά στην κουζίνα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συνταγή για ένα υγιεινό σνακ που γίνεται σε λίγο μόνο χρόνο, αφιερώνοντας το μάλιστα στην ομάδα της εκπομπής της. 

Φορώντας μια ποδιά που έγραφε πάνω «Κυρία Εφραίμ», η Χριστιάνα Αριστοτέλους μοιράστηκε ακόμη μια συνταγή με τους θαυμαστές της. 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

“Γιαούρτωσαν” την Χριστιάνα Αριστοτέλους on air! (Βίντεο)

 

X. Αριστοτέλους: Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και μας φτιάχνει τον πιο νόστιμο χαλβά (Βίντεο)

 

 

 

Home