Thumbnail

Cindy Crawford: Ποζάρει γυμνή στα 53 της και δηλώνει πως αισθάνεται υπέροχα (Φώτο) Cindy Crawford: Ποζάρει γυμνή στα 53 της και δηλώνει πως αισθάνεται υπέροχα (Φώτο)

«Έπρεπε να κυκλοφορούσα έτσι συνέχεια!»
H Cindy Crawford υπήρξε ένα από τα top model της δεκαετίας του ’90, με τεράστια επιτυχία και απήχηση. Αμέτρητες φωτογραφίσεις, φήμη και ομορφιά.

Σήμερα στα 53 της παραμένει ακόμα μια εντυπωσιακή γυναίκα, διατηρώντας την κομψότητα και την λάμψη της.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της, η Crawford αναρωτήθηκε το λόγο που δεν κυκλοφορεί γυμνή.

«Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», είπε η ίδια για την τελευταία της δουλειά.

Η Cindy Crawford έκανε μεγάλη φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό Net-a-porter ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@portermagazine #THEEDIT

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: ‘Σε ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

«Τριγυρνάω στην παραλία με εσώρουχο; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντε Γκέρμπερ)», λέει ακόμα η Crawford.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp: Ζητά τεράστια αποζημίωση από την πρώην του (Φώτο)

Στη δημοσιότητα βίντεο από το baby shower της Meghan Markle (Βίντεο)

Τα πιο ξεκαρδιστικά memes από την εμφάνιση Gaga-Cooper στα Όσκαρ 2019 (Φώτο)

Πηγή 

Home