Thumbnail

Ζέτα Μακρυπούλια: Έστειλε μήνυμα στη Γερμανού on air καθώς μιλούσε για τις φήμες του χωρισμού της! (Βίντεο) Ζέτα Μακρυπούλια: Έστειλε μήνυμα στη Γερμανού on air καθώς μιλούσε για τις φήμες του χωρισμού της! (Βίντεο)

Άναυδη η παρουσιάστρια - Δες τι έλεγε το μήνυμα
Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χωρίζουν, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της. 

Το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, διέψευσαν τις φήμες, δείχνοντας μάλιστα τη φωτογραφία του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε σε κυπριακό περιοδικό.

Αφού σχολίασαν το θέμα, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη καούρα έχουμε γιατί η Ζέτα είναι φίλη μου, τη συμπαθώ, την αγαπώ …κι αυτό το υστερόγραφο που βάζουν κάθε φορά στις φήμες ότι κι αυτή η σχέση έληξε γιατί δεν κατέληξε σε γάμο, εμένα προσωπικά με εκνευρίζει πολύ γιατί ποτέ κανείς δεν ρώτησε τη Ζέτα αν είναι μανιακή με τον γάμο ή αν θέλει να παντρευτεί. Μπορεί να μην θέλει η κοπέλα… Μπορεί να τις αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Καλά να είναι τα παιδιά».

Και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό της παρουσιάστριας κι είχε μήνυμα από τη Ζέτα που της είχε στείλει καρδούλες. «Κι εγώ σ’ αγαπώ, κορίτσι μου. Και τα εννοούσα όλα όσα είπα!», είπε η Γερμανού.

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ναταλία Γερμανού: Δε φαντάζεσαι σε ποιους δημόσιους χώρους έκανε σεξ (Βίντεο)

 

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: To καυτό φιλί που διαψεύδει τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

 

Home