Thumbnail

Μετά τον Luke Perry πέθανε κι άλλος πρωταγωνιστής του Beverly Hills! (Φώτο) Μετά τον Luke Perry πέθανε κι άλλος πρωταγωνιστής του Beverly Hills! (Φώτο)

Δες την ανακοίνωση στο instagram
Ο θάνατος του Luke Perry, του Dylan μέσα από την πετυχημένη σειρά Beverly Hills, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο. 

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Luke Perry από εγκεφαλικό, πέθανε ακόμη ένας ηθοποιός της σειράς, ο Jed Allan που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο ηθοποιός ήταν πρωταγωνιστής σε σαπουνόπερες και έγινε γνωστός τόσο από την σειρά “Days Of Our Lives” και την “Santa Barbara”, όσο και από το “Beverly Hills, 90210” στο οποίο έπαιζε τον μπαμπά του Steve. Ο τηλεοπτικός του γιος Ian Ziering, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα.

 

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Είμαι τόσο λυπημένος που χάσαμε άλλο ένα μέλος του καστ του 90210. Είχα την χαρά να δουλεύω με τον Jed Allan από το 94 έως το 99. Έπαιζε τον Rush Sanders, τον πατέρα του Steve. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μας λείψει»

Δες την ανακοίνωση: 

 

Διάβασε επίσης:

Πέθανε ο Luke Perry! Ο "Dylan" του Beverly Hills (Φώτος)

 

Οι ηθοποιοί του «Beverly Hills» αποχαιρετούν τον Luke Perry (Φώτο)

 

Leonardo DiCaprio: Συγκινεί αποχαιρετώντας τον Luke Perry (Φώτο)

 

 

 

 

Home