Thumbnail

O Justin Bieber κάνει δημόσια έκκληση στους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν (Φώτο) O Justin Bieber κάνει δημόσια έκκληση στους θαυμαστές του να προσευχηθούν γι’ αυτόν (Φώτο)

Άσχημα τα νέα για τον νεαρό σταρ
Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε το περασμένο Σάββατο ο Justin Bieber. Ο νεαρός σταρ μίλησε για την μάχη του με την κατάθλιψη και ζήτησε από τους θαυμαστές του να προσευχηθούν για εκείνον.    

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του να προσεύχεται, ενώ τον αγκαλιάζουν ο μάνατζερ του, Scooter Brown και ο Kanye West.    «Απλώς ήθελα να σας ενημερώσω λιγάκι, ελπίζοντας πως όσα περνάω θα έχουν απήχηση σε εσάς. Ζορίζομαι πάρα πολύ.  Νιώθω φοβερά αποκομμένος και περίεργα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Πάντα συνέρχομαι οπότε δεν ανησυχώ, απλώς ήθελα να σας μιλήσω και να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα», πρόσθεσε ο 25χρονος.  

Η ανάρτησή του έρχεται περίπου έναν μήνα μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο νεαρός σταρ είχε ξεκινήσει θεραπεία για να ανταπεξέλθει στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.   

Πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε πρόσφατα πως «Ο Justin κάνει ψυχοθεραπεία για την κατάθλιψη, κάτι με το οποίο παλεύει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν είχε κανονική παιδική ηλικία λόγω της τεράστιας φήμης του και παλεύει με το γεγονός πως θέλει μια κανονικότητα. Ένιωσε πως ήθελε ένα συναισθηματικό ρεγουλάρισμα και με την βοήθεια της γυναίκας του, συγγενών και φίλων, ζήτησε βοήθεια».

Διαβάστε ακόμα

Meghan Markle – Kate Middleton: Βάζουν τέλος στα σχόλια για την φημολογούμενη κόντρα τους (Φώτο)

 

Πηγή 

Home