Thumbnail

H Σοφία Χατζηπαντελή εξηγεί το λόγο που δέχεται απειλές για τη ζωή της (Φώτο) H Σοφία Χατζηπαντελή εξηγεί το λόγο που δέχεται απειλές για τη ζωή της (Φώτο)

Το 22χρονο μοντέλο από την Κύπρο εξηγεί πώς η εικόνα της δεν αρέσει σε πολλούς
Η Σοφία Χατζηπαντελή δέχεται πλέον απειλές για την ζωή της λόγω της φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της.

Το 22χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο, που έγινε διάσημη για τα ενωμένα φρύδια της, αποκάλυψε πως στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη προσπαθεί να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια. 

Εξάλλου, όπως λέει, αρέσουν πολύ στον σύντροφό της. «Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», είπε η 22χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) on

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε επίσης πως η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα. Ωστόσο αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, καταφέρνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.    

Όπως λέει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να αποδεχθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους.

 Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το #UnibrowMovement. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@prada

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby baby

A post shared by Zac Apostolou (@zacapostolou) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????????????

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) on

Διαβάστε ακόμα

 

Πηγή 

Home