Thumbnail

Madonna: Ζητά πάνω από ένα εκατομμύριο για την εμφάνισή της στην Eurovision (Φώτο) Madonna: Ζητά πάνω από ένα εκατομμύριο για την εμφάνισή της στην Eurovision (Φώτο)

Την πρόταση έκανε ένας Καναδό - Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος 
Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται έντονα η παρουσία της Madonna στον διαγωνισμό της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Ο Καναδό - Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς θέλησε να μιλήσει πρόσφατα γι’ αυτό, αποκαλύπτοντας πως η συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού θα φέρει ένα πολύ μεγάλο όνομα στο show και αυτό θα είναι καλό.

«Επικοινωνήσαμε με τη Madonna με σκοπό να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε λίγη λάμψη στο event», δήλωσε ο Άνταμς στο Channel 12. «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι θα έρθει εδώ και θα συμμετάσχει στη Eurovision»

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Άνταμς θα καλύψει την αμοιβή της τραγουδίστριας, προκειμένου εκείνη να ερμηνεύσει επιτυχίες της για λίγα λεπτά στη σκηνή. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Madonna ζήτησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο show. 

Επιπλέον, ο Άνταμς είπε ότι η διοργάνωση τόσο μεγάλων εκδηλώσεων στο Ισραήλ, είναι μια πολύ σημαντική ώθηση για την εικόνα της χώρας. Ο δισεκατομμυριούχος ενίσχυσε οικονομικά και τις πρώτες τρεις ημέρες του ποδηλατικού αγώνα Giro d’Italia, πέρυσι.

Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται έντονα η παρουσία της Madonna στον διαγωνισμό της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

 

Πηγή

Home