Thumbnail

Τατουάζ: Ακόμη δύο ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες σειρές του Γεωργίου - Νικολάου (Βίντεο) Τατουάζ: Ακόμη δύο ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες σειρές του Γεωργίου - Νικολάου (Βίντεο)

Μετά τον Στέφανο Μιχαήλ, τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τη Δανάη Παππά ακόμη δύο ηθοποιοί έκλεισαν με την παραγωγή
Η είδηση για το ξαφνικό τέλος του "Τατουάζ" ξάφνιασε πολλούς φανατικούς της σειράς, ενώ ένα μήνα μετά την ανακοίνωση, άρχισαν οι προετοιμασίες για τις νέες σειρές που ετοιμάζουν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου. 

Μάλιστα ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε μέσω του instagram του πως έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία δυο νέων τηλεοπτικών σειρών, ενώ έχουν γίνει γνωστά και τα πρώτα ονόματα των ηθοποιών που από το "Τατουάζ", θα τους δούμε στις νέες σειρές. 

Αρχικά έχουν συμφωνήσει ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που τους είχαμε δει και στο Μπρόυσκο, ενώ με την παραγωγή έκλεισε και η Δανάη Παππά.

Σήμερα ωστόσο το πρωί, στη «Φωλιά των Κου-Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως άλλοι δυο ηθοποιοί από εκείνους που συμμετείχαν στο "Τατουάζ" συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Μυρτώ Αλικάκη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα πως ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έχει υπογράψει ακόμη με κάποιο κανάλι παρότι έχει δεχτεί προτάσεις από τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Είναι επίσημο! Τίτλοι τέλους για την πετυχημένη σειρά "Τατουάζ" (Φώτο)

 

«Τατουάζ»: Αγαπημένη Κύπρια πρωταγωνίστρια εισβάλλει στην πετυχημένη σειρά (Φώτο)

 

 

Home