Thumbnail

Υβόννη Μπόσνιακ: Την αποθεώνουν στην Αγγλική Vogue! (Φώτο) Υβόννη Μπόσνιακ: Την αποθεώνουν στην Αγγλική Vogue! (Φώτο)

Είδε το όνομα της να συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους σχεδιαστές
Η αγάπη της για τη μόδα είναι μεγάλη, με την ίδια να ασχολείται πάρα πολλές ώρες την ημέρα για να πετύχει και να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας.

Τα πράγματα για την Υβόννη Μπόσνιακ πάνε από το καλό στο καλύτερο, με την αγγλική Vogue να αναγνωρίζει το ταλέντο της. 

Στο Designers Profile του περιοδικού, είδαμε το όνομα της να συγκαταλέγεται, στην ενότητα με τα καλύτερα ανερχόμενα fashion brands της Ευρώπης. Η συγκεκριμένη ενότητα στην Vogue σκοπό έχει να συστήσει στο κοινό τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a porter.

Η ίδια μιλώντας πρόσφατα για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στο αφιέρωμα και ειλικρινά νιώθω περήφανη για την ομάδα μου και όσα έχουμε καταφέρει μαζί». 

Η εταιρία Yvonne Bosnjak έχει καθιερωθεί στο χώρο της ελληνικής μόδας και έχει σταθερή online παρουσία εδώ και 4 χρόνια αλλά και πάνω από 45 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δες την ανάρτηση της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάθε μέρα είναι μια «καινούρια» μέρα για μένα και έτσι θέλω να αντιμετωπίζω τη ζωή. Ωστόσο, κάθε μέρα θέλω να είμαι δυνατή, θέλω να τα προλαβαίνω όλα, θέλω να προχωράω ακόμα παραπέρα, θέλω να νοιάζομαι για αυτούς που αγαπάω, θέλω να χαίρομαι, θέλω να ονειρεύομαι, θέλω να είμαι θαραλλέα και θέλω να μη φοβάμαι. Από όλες όμως τις ημέρες, ανήμερα της Ημέρας μας, νιώθω τόσο περήφανη για αυτό το αφιέρωμα της Αγγλικής Vogue, σε αυτό το τεύχος Απριλίου, για όσα έχουμε καταφέρει με την ομάδα μου, με πείσμα, επιμονή και πολλή σκληρή δουλειά. Αξίζει να ονειρεύεσαι, αξίζει να τολμάς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να έχεις πίστη. Χρόνια μας πολλά! @yvonnebosnjak #britishvogue #designerprofile #yvonnebosnjak #womensday

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

 

 

Διάβασε επίσης:

Υβόννη Μπόσνιακ: Πήγε για σκι με την κόρη της Ελένη! (Φώτος) 

 

Υβόννη Μπόσνιακ: Ανατρεπτικό look για την σχεδιάστρια! Δες την με κοντό ξανθό μαλλί! (Φώτο) 

Home