Thumbnail

MasterChef: Σάρωσε τους πάντες στο πέρασμά του ο «Κράτς» (Βίντεο) MasterChef: Σάρωσε τους πάντες στο πέρασμά του ο «Κράτς» (Βίντεο)

Όσα έγιναν στην δοκιμασία 
Ο Χρήστος Μπάρκας ή αλλιώς «Κρατς» φαίνεται πως δεν τα παρατάει εύκολα στις δοκιμασίες ασυλίας του MasterChef αφού κατάφερε να πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα.

Η μπλε ομάδα του Τάσου Κυρικλάκη έχασε την ομαδική δοκιμασία, καθώς τα φαγητά τους δεν άρεσαν. Έτσι, οι μπλε μπήκαν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την ασυλία.

Ο Χρήστος, ο Πάνος, ο Παντελής, ο Χαράλαμπος και η Άλκηστης μπήκαν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την ασυλία.  Αρχικά, κλήθηκαν να καθαρίσουν πατάτες και οι τρεις που έβγαζαν τα περισσότερα κιλά περνούσαν στην επόμενη φάση. Χρήστος, Πάνος και Παντελής καθάρισαν τις περισσότερες και στη συνέχεια έπρεπε να κόψουν τις πατάτες τουρνέ.

Από τη δεύτερη δοκιμασία νικητές βγήκαν ο Πάνος και Χρήστος, οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να φτιάξουν διάφορες παρασκευές με πατάτες, όπως πατάτες τσιπς και σκορδαλιά.

Τα πιάτα τους ήταν περίπου στο ίδιο επίπεδο, ωστόσο, τα τσιπς του Χρήστου ήταν καλύτερα και έτσι έκανε το 4 στα 4 στις δοκιμασίες ασυλίας.

Δες το βίντεο εδώ

Πηγή

Home