Thumbnail

O Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου αναβιώνουν το «Είσαι το ταίρι μου» με ένα φιλί στο στόμα (Βίντεο) O Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου αναβιώνουν το «Είσαι το ταίρι μου» με ένα φιλί στο στόμα (Βίντεο)

Χαμός στα social media
O Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί η οποίοι γνώρισαν μεγάλη επιτυχία πριν από περίπου είκοσι χρόνια μέσα από την σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Θέλοντας να θυμηθούν τις παλιές καλές εποχές τους, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί συναντήθηκαν και γύρισαν ένα βίντεο για τους θαυμαστές τους.

Στο σύντομο story του Instagram, Γεωργούλης και Σταυροπούλου ανταλλάζουν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, προκαλώντας έκπληξη στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Στο βίντεο φαίνεται η Βίκυ Σταυροπούλου να λέει στην κάμερα «Μία τρελή σαραντάρα ερωτεύτηκε ένα ψεύτη» και να φιλά τον Αλέξη Γεωργούλη στο στόμα προκαλώντας...πανικό στο Instagram.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σήμερα θέατρο Παλλάς με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και η Βίκυ η οποία παίζει στο θέατρο Αλίκη που βρίσκεται πολύ κοντά του, τον επισκέφτηκε για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Δες το βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμα

Το τρολάρισμα του Λούη Πατσαλίδη στον Υπουργό Εξωτερικών (Βίντεο)

MasterChef: Το σχόλιο της Σπυριδούλας που έκανε έξαλλη την  Άλκηστης (Βίντεο)

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου για τα πρώτα γενέθλια του γιού της (Φώτο)

 

Πηγή

Home