Thumbnail

Power of love: Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη για την απώλεια που του στοίχισε (Βίντεο) Power of love: Η εξομολόγηση του Κύπριου παίκτη για την απώλεια που του στοίχισε (Βίντεο)

Ο μάγειρας από την Πάφο, προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Μια εξομολόγηση έκανε στο Power of Love Gala ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου η οποία αιφνιδίασε τους πάντες τόσο εντός όσο και εκτός του reality.

Ο λόγος για τον μάγειρα από την Πάφο ο οποίος αποκάλυψε πως με πρώην σύντροφο του είχαν αποφασίσει να κάνουν παιδί, ωστόσο το έχασαν όταν εκείνη ήταν πέντε μηνών. Η απώλεια αυτή οδήγησε στη συνέχεια στο τέλος της σχέσης, καθώς δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν…

«Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε μια σχέση και το δοκιμάσαμε να κάνουμε παιδί. Το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήταν πέντε μηνών. Και ήταν και ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε μετά από αυτό γιατί μας έφθειρε πάρα πολύ. Την επόμενη φορά σαν άνθρωπος θέλω να είμαι 1000% εγώ σίγουρος, γιατί με πόνεσε πάρα πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που τα συζητάω με την οικογένεια μου. Σκέψου ότι η οικογένεια μου τώρα θα το μάθει, από εσάς. Γενικότερα, σχέσεις μου δεν έχει γνωρίσει η οικογένεια μου. Γενικότερα σαν άνθρωπος είμαι πολύ επιφυλακτικός» είπε μεταξύ άλλων ο Φάνος  Χατζηπαναγιώτου.

Δες το απόσπασμα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Αγνώριστη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέκα χρόνια πριν στην πασαρέλα (Φώτο)

Ο Γιώργος Ρούσσος και η Νατάσα Τούρζα θα γίνουν ξανά γονείς! (Φώτο)

MasterChef: Έγινε η ανατροπή και αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού (Βίντεο)

 

Πηγή

Home