Thumbnail

Κυριάκος Πελεκάνος: Έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια αγωνίσματος!  Κυριάκος Πελεκάνος: Έχασε τη βέρα του κατά τη διάρκεια αγωνίσματος! 

Συγκινεί με την εξομολόγηση του
Το παιχνίδι επιβίωσης συνεχίζει την πορεία του, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παλεύουν με όσα αποθέματα αντοχών τους παρέμειναν, για να κερδίζει η ομάδα τους. 

Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι από τους καλύτερους παίκτες της ελληνικής ομάδας, με την εικόνα του να έχει αλλάξει ριζικά, καθώς η απώλεια κιλών φάνηκε και στον ίδιο. 

Στο χθεσινό επεισόδιο ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε στους συμπαίκτες τους ένα απρόοπτο περιστατικό του είχε, γεγονός που τον στεναχώρησε πολύ. 

Συγκεκριμένα, τους όσο βρίσκονταν στην καλύβα τους λίγο πριν πάνε στο αγώνισμα για την ασυλία ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε την βέρα του κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αγωνίσματος.

 

Διάβασε επίσης: Survivor: Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος! Χτύπησε στο κεφάλι (Βίντεο)

 

Για το θέμα ανέφερε: «Έχασα πολλά κιλά και δεν το είχα καταλάβει ότι μου έπεσε. Είχα υποσχεθεί στην Τατιάνα ότι θα την φορούσα συνέχεια για αυτό και δεν την έβγαλα. Πρέπει να πάω να δω αν μπορώ να τη βρω». 

Πάντως μια ματιά που ρίξαμε στα πλάνα του χθεσινού αγωνίσματος, ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν φορούσε τη βέρα του, που προφανώς δεν κατάφερε να την βρει. 

 

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2019: Τραυματίστηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος! Έτρεξαν όλοι κοντά του (Βίντεο) 

 

Κ. Πελεκάνος: Έβαλε τα κλάματα στο έπαθλο επικοινωνίας - Μίλησε με την σύζυγο του! (Βίντεο)

 

Home