Thumbnail

Η Αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο) Η Αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο)

Άσκησε βέτο στο ζεύγος
Το δικό τους σπιτικό μακριά από το παλάτι του Kensington και τον πρίγκιπα William και Kate, ετοιμάζονται να ανοίξουν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle.

Με την μετακόμισή τους στο Frogmore House, ήταν λογικά οι δύο πρίγκιπες να λειτουργούν ξεχωριστά, να αποκτήσει ο καθένας τη δική του βάση δεδομένου ότι ο πρίγκιπας William είναι διάδοχος του θρόνου κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βασιλική ανταποκρίτρια των Sunday Times, μια πηγή της αποκάλυψε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήλπιζαν πως θα ενεργούν εντελώς ανεξάρτητα από το παλάτι του Buckingham. Φυσικά όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ άσκησε βέτο στα σχέδια του ζευγαριού που ήθελε να κινηθεί εκτός της δικαιοδοσίας του παλατιού.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε πως: «Ήθελαν το νοικοκυριό τους να είναι απολύτως ανεξάρτητο από το παλάτι του Buckingham, αλλά τους είπαν όχι. Υπάρχει μια θεσμική δομή που δεν επιτρέπει αυτό το είδος ανεξαρτησίας. Το γενικό αίσθημα είναι πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται υπό την δικαιοδοσία του παλατιού του Buckingham, οπότε δεν μπορούν απλά να σηκωθούν και να φύγουν και να κάνουν τα δικά τους».

Η Αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο)

Σύμφωνα με την πηγή, η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex ήλπιζαν για «πλήρη βασιλική ελευθερία» αλλά εντούτοις θα έχουν τη βάση τους στο παλάτι του Buckingham. Κι ενώ το Frogmore cottage θα είναι το σπίτι τους, θα έχουν μια βάση στο παλάτι του Buckingham για τα επίσημα ραντεβού τους.

Μπορεί με την δημιουργία του νέου τους σπιτιού, οι μεγάλες αλλαγές για την Meghan και τον πρίγκιπα Harry να βρίσκονται στον ορίζοντα, ωστόσο η «πλήρης ανεξαρτησία» δεν είναι μία από αυτές.

Η Αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο)

Διαβάστε ακόμα

H επίσημη ανακοίνωση του Buckingham για το ζεύγος Harry και Meghan (Φώτο)

O George Clooney μιλά για την Meghan Markle και εξηγεί τους λόγους που την υπερασπίζεται (Βίντεο)

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έχει γενέθλια και σβήνει κεράκια με τα παιδιά του (Φώτο) 

Πηγή

Home