Thumbnail

Παρελθόν αποτελούν τα διάσημα οπίσθια της Pippa Middleton (Φώτο) Παρελθόν αποτελούν τα διάσημα οπίσθια της Pippa Middleton (Φώτο)

Άλλαξαν σχήμα
Σχεδόν 8 χρόνια από την ημέρα που έκλεψε την παράσταση με τα οπίσθιά της η Pippa Middleton... έχασε το ατού της, το... αντικείμενο θαυμασμού και συζήτησης σε όλη την υφήλιο όχι μόνο εκείνη την ημέρα του βασιλικού γάμου αλλά για καιρό μετά. 

Η Daily Mail σε ένα άρθρο της περιγράφει πως την αλλαγή στα οπίσθιά της την παρατήρησαν όλοι. Όπως αναφέρει: «Οταν η Pippa Middleton φωτογραφήθηκε πρόσφατα σε δημόσια εκδήλωση, τα οπίσθιά της τράβηξαν για μια ακόμη φορά την προσοχή, αλλά όχι για τους ίδιους λόγους, όπως τότε, 8 χρόνια πριν στο γάμο του αιώνα. Η 35χρονη Middleton έχει αναμφίβολα επανέλθει σε φόρμα 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Αρθουρ. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με πριν: Τα οπίσθιά της φαίνονται πιο... επίπεδα». 

Και συνεχίζει η Daily Mail: «Και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η κοιλιά φέρει το μεγαλύτερο βάρος της εγκυμοσύνης και τα οπίσθια από ό,τι φαίνεται κουβαλούν ένα μεγάλο βάρος με αποτέλεσμα να αλλάζουν μορφή. Η περίπτωση της Pippa Middleton το αποδεικνύει. 

Οι ορμόνες, η στάση του σώματος, η αύξηση του σωματικού βάρους και ο τοκετός συμβάλλουν στη δημιουργία αυτού που αποκαλείται «Οπίσθια μητέρας» και επηρεάζουν ακόμη και τις πιο καλογυμνασμένες με τα πιο καλοσχηματισμένα οπίσθια». Σαν την Pippa δηλαδή. 

 «Άραγε η Pippa Middleton θα καταφέρει να κερδίσει πίσω τα περίφημα οπίσθιά της;» γράφει η Daily Mail στη συνέχεια ως καταληκτικό σχόλιο.

Παρελθόν αποτελούν τα διάσημα οπίσθια της Pippa Middleton (Φώτο)

Παρελθόν αποτελούν τα διάσημα οπίσθια της Pippa Middleton (Φώτο)

 

Διαβάστε ακόμα

Ο πρίγκιπας Harry έγινε νονός (Φώτο)

To χορευτικό της μικρής North που έγινε viral (Βίντεο)

Αυτή είναι η σύντροφος του Romeo Beckham – Είναι διάσημη ηθοποιός του Hollywood (Φώτο)

 

Πηγή

Home