Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο) Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο)

Ονόματα έκπληξη - Δες το βίντεο
Τέλος Ιουνίου το «Τατουάζ» φτάνει αισίως στο τέλος του, ολοκληρώνοντας δύο σεζόν για την πετυχημένη σειρά.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου ετοιμάζουν δύο καινούργια project που θα συζητηθούν.

Τον γνωστό ηθοποιό ωστόσο, συνάντησε στο αεροδρόμιο ο δημοσιογράφος Γρηγόρη Μπάκα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο Κύπριος δημιουργός αποκάλυψε κάποια πράγματα για τις δύο νέες σειρές που ετοιμάζει μετά την ολοκλήρωση της σειράς του Alpha που σαρώνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα είμαι στη διαδικασία του πιλότου, κάνω το πιλοτικό επεισόδιο της νέας σειρά που ξεκινούν τα γυρίσματα τον ερχόμενο μήνα, Απρίλιο και μετά βλέπουμε. Από την εταιρεία παραγωγής που έχω με τον Κούλλη Νικολάου θα γίνουν δύο σειρές. Θα γίνου τα  “Αστέρια στην άμμο” αλλά δεν εμπλέκομαι καλλιτεχνικά σε αυτό. Θα είμαι στο άλλο που ετοιμάζουμε με την Βάνα Δημητρίου. Θα έχει γυρίσματα στην Κέρκυρα και στην Ρώμη. Μέχρι στιγμής μπορώ να σου πω πως θα είναι η Πέμυ Ζούνη μεγάλη μου τιμή και η Θάλεια Ματίκα. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει κλείσει όλο το καστ».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ανδρέας Γεωργίου: «Στα δοκιμαστικά με τον Ντάνο, έκανα εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι…» (Βίντεο) 

 

Ανδρέας Γεωργίου - Κούλλης Νικολάου: Η οικονομική καταστροφή και οι δύσκολες ώρες! 

Home