Thumbnail

Από πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Από πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Η ηθοποιός Cynthia Nixon ζητά τη ψήφο των Νεοϋορκέζων
Μετά από έντονη φημολογία, η Cynthia Nixon ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της έναντι του αξιωματούχου Andrew Cuomo του Δημοκρατικού Κόμματος. Μόνο οι fans της σειράς να τη ψηφίσουν, τη νίκη την έχει στο τσεπάκι.

Η αλήθεια είναι πως η Miranda Hobbes δεν ήταν η αγαπημένη μου από το αλησμόνητο «Sex and the City». Κατά ακρίβεια, μου ήταν η λιγότερο συμπαθής. 

Μετά τον Donald Trump, όμως, όλοι έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή της Αμερικής και να εκλεγούν κιόλας. Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ποιες είναι οι δικές μας επιλογές κάθε φορά στην κάλπη, η Cynthia Nixon φαντάζει ως μια καλή επιλογή. 

Η ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα βίντεο μέσω του οποίου ανακοινώνει την υποψηφιότητά της και ενημερώνει πως σκοπός της είναι να δώσει έμφαση στην εκπαιδευτική πολιτική, την εισοδηματική ανισότητα και τη δημόσια συγκοινωνία. Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Cynthia Nixon έχει να αντιμετωπίσει υπολογίσιμους αντιπάλους. 

 

 

Home