Thumbnail

MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο reality μαγειρικής (Φώτο) MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο reality μαγειρικής (Φώτο)

Ποια πρόσωπα θα δούμε ξανά στον μαγειρικό διαγωνισμό;
Η ώρα της μεγάλης ανατροπής έφτασε για το MasterChef. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πέντε παίκτες που αποχώρησαν από το reality μαγειρικής, κάνουν comeback.

Οι παίκτες που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό αναμένεται να επιστρέψουν στο MasterChef,  προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση τόσο στον διαγωνισμό όσο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ποδιά του MasterChef θα φορέσουν οι δύο τελευταίοι αποχωρήσαντες, ο Τάσος Κυρικλάκης και ο Κύπριος μάγειρας, Χαράλαμπος Κοτσώνης. Τη δυνατότητα να ξαναμαγειρέψουν στην κουζίνα θα έχουν ο Θάνος Σπανός, η Μαρία Τσαπράνη και η Εύα Αμπάν.

Παράλληλα, εκτός από τις πέντε εισόδους στο παιχνίδι θα δούμε να επιστρέφουν και συμμετέχοντες από τα παλιά, για την ακρίβεια από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με το σενάριο, νυν και πρώην παίκτες θα κληθούν να μαγειρέψουν ως ζευγάρια, κάτι που θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα.

 

 

Διαβάστε ακόμα

«Ψήνεται» ειδύλλιο στο σπίτι του MasterChef (Φώτο)

Η πρώτη ανάρτηση της Άλκηστις μετά την αποχώρηση της από το  MasterChef (Φώτο)

Χριστίνα Μπόμπα: Με σέξι διάθεση στον Άγιο Δομίνικο (Φώτο) 

 

Πηγή 

Home