Thumbnail

Ιφιγένεια Πιερίδου: Πρωταγωνιστεί στο βίντεοκλιπ γνωστού Κύπριου τραγουδιστή (Βίντεο) Ιφιγένεια Πιερίδου: Πρωταγωνιστεί στο βίντεοκλιπ γνωστού Κύπριου τραγουδιστή (Βίντεο)

Μόλις κυκλοφόρησε – Δες το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ
Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της σεζόν, καθώς μέσα από τη συμμετοχή της στο «Τατουάζ», έγινε ευρέως γνωστή τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα. 

Η όμορφη ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου, συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha, βλέποντας τις μετοχές της να ανεβαίνουν ολοένα και πιο πολύ στο χώρο του θεάματος. 

Στην προσωπική της ζωή, διανύει μια όμορφη περίοδο στο πλευρό του αγαπημένου της Διονύση Κωνσταντίνου, που τους βλέπουμε μαζί σε σπάνιες αναρτήσεις, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. 

 

Η ίδια ωστόσο, συμμετέχει στο ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ του ανερχόμενου Κύπριου τραγουδιστή, Νέαρχου Ευαγγέλου, που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, από την Panik Records. 

Πρόκειται για μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τον τίτλο «Θα Τ’ Αντέξω» και είναι ουσιαστικά το δισκογραφικό ντεμπούτο του νεαρού Κύπριου τραγουδιστή που γνωρίσαμε στο «The Voice». 

Η όμορφη Ιφιγένεια Πιερίδου πρωταγωνιστεί στο βίντεοκλιπ με τον Νέαρχο Ευαγγέλου, ενώ την σκηνοθεσία έκανε ο Γιώργος Ευαγγέλου.

Δες το βίντεοκλιπ:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου εξομολογείται: «Σε τέσσερις μέρες απλά άλλαξε η καθημερινότητα μου» (Βίντεο)

 

Ιφιγένεια Πιερίδου – Διονύσης Κωνσταντίνου: Full in love στην Αθήνα (Φώτο)

 

 

Home