Thumbnail

Τάμτα: Με τέσσερις σέξι χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019! (Βίντεο) Τάμτα: Με τέσσερις σέξι χορευτές στη σκηνή της Eurovision 2019! (Βίντεο)

Δες τους άντρες χορευτές που θα την πλαισιώνουν στο «Replay»
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Τάμτα με τη χορογράφο και την υπεύθυνη της επιμέλειας της σκηνικής της εμφάνισης στον διαγωνισμό, Sacha Jean Baptiste.

Η χορογράφος από την Σουηδία που συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, αλλά και με την Φουρέιρα πέρσι στο «Fuego», ανέλαβε και φέτος το στήσιμο του «Replay». 

 

Η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22 Μαρτίου, όπου ξεκίνησαν εντατικές πρόβες, για να είναι όλα έτοιμα για το Τελ Αβίβ, τον προσεχή Μάιο.

Στην ομάδα, έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια και χορογράφος Chali Jennings (συνεργάζεται με Σάκη Ρουβά, Φουρέιρα, κα) όπου εργάζεται και διαπρέπει στην Ελλάδα αρκετά χρόνια.

 

Η Jennings θα είναι υπεύθυνη για τις πρόβες της Τάμτα και της υπόλοιπης ομάδας στην Αθήνα, στο διάστημα που η Sasha θα απουσιάζει στη Σουηδία και στις υπόλοιπες συνεργασίες της. 

Όπως έγινε γνωστό από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, η Τάμτα, θα πλαισιωθεί από τέσσερις άνδρες χορευτές, οι οποίοι είναι γνώριμοι στο διαγωνισμό. Πρόκειται για τους: Lamin, Kenny, Niklas και Benjamin, που είδαμε το 2017 με τον εκπρόσωπο της Σουηδίας στην Eurovision, σε μια εξαιρετική εμφάνιση. 

 

 

Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικούς χορευτές από την Σουηδία, με επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω χώρο και φυσικά συνεργάτες της Sacha Jean Baptiste.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά, πως η Τάμτα θα εμφανιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό (μαζί με την Ελλάδα) στις 14 Μαΐου 2019, ενώ θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).  

Διάβασε επίσης:

Τέλειο! Δες πως γυρίστηκε το «Replay» της Τάμτα! (Βίντεο)

 

Τάμτα - "Replay": Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision! (Βίντεο)

 

 

Home