Thumbnail

Λούης Πατσαλίδης: Αποθεώθηκε στην Αθήνα - Εντυπωσίασε το κοινό (Βίντεο) Λούης Πατσαλίδης: Αποθεώθηκε στην Αθήνα - Εντυπωσίασε το κοινό (Βίντεο)

Που θα είναι η επόμενη παράσταση του stand-up comedian;
Στην Αθήνα βρέθηκε χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου, ο αγαπημένος stand-up comedian, που έδωσε δύο sold out παραστάσεις, σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Ο Λούης Πατσαλίδης πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα με τον κολλητό του φίλο Τεύκρο Νεοκλέους, για τις δύο προγραμματισμένες του εμφανίσεις στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα stand-up comedian, Γιώργου Χατζηπαύλου. 

 

Αρχικά είχε προγραμματιστεί μια εμφάνιση στην Αθήνα, η ζήτηση ωστόσο "ανάγκασε" τους διοργανωτές να προσθέσει ακόμη μια παράσταση, για να απολαύσουν από κοντά τον Κύπριο παρουσιαστή. 

Το My Life, επικοινώνησε με τον Λούη Πατσαλίδη όπου μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πήγαν πάρα πολύ καλά και οι δύο παραστάσεις, πολύ καλύτερα απ' όσο περίμενα. Ήταν καθαρά stand-up comedy, με το κοινό να ήταν ιδιαίτερα θερμό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως πέρα από Κύπριους, είδα να στηρίζουν την προσπάθεια μου και Ελλαδίτες, που βρέθηκαν και στις δύο παραστάσεις. Ήταν ιδιαίτερη χαρά μου, που συναντήθηκα ακόμη μια φορά, με τον φίλο μου Γιώργο Χατζηπαύλου, που είναι ένας από τους κορυφαίους κωμικούς της Ελλάδας».

Μάλιστα ο ίδιος μας αποκάλυψε πως η επόμενη παράσταση του, θα είναι στη Θεσσαλονίκη, περί τα τέλη Μαΐου. 

 

Διάβασε επίσης:

Λούης Πατσαλίδης: Συγκινείται μιλώντας για τη μητέρα του! (Βίντεο) 

 

Λούης Πατσαλίδης: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιόρτσιου και "τσάκρισε" το πάτωμα! (Βίντεο) 

Home