Thumbnail

Μαρία Κορτζιά: Γενέθλια στην Κοπεγχάγη αγκαλιά με τον Πιέρο! (Βίντεο) Μαρία Κορτζιά: Γενέθλια στην Κοπεγχάγη αγκαλιά με τον Πιέρο! (Βίντεο)

Η έκπληξη από τις κολλητές της - Το τρυφερό μήνυμα του Κύπριου ποδοσφαιριστή
Τα γενέθλια της είχε χθες, Παρασκευή 29/03, η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, που τα γιόρτασε στην Κοπεγχάγη με πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, ανήμερα των γενεθλίων της, οι κολλητές της φίλες από την Κύπρο, ταξίδεψαν στην Κοπεγχάγη, προκειμένου αν βρίσκονται μαζί της για την ημέρα των γενεθλίων της, κάνοντας της έκπληξη στο σπίτι του ζευγαριού. 

 

Η ίδια μάλιστα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ευχαρίστησε τις φίλες της για την έκπληξη, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Νιώθω τόσο χαρούμενη για τις ευχές σας και την αγάπη μας! Νιώθω τόσο ευλογημένη που είστε στη ζωή μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τις ΦΙΛΕΣ μου που ταξίδεψαν μέχρι την Κοπεγχάγη για να γιορτάσουν μαζί μου τα γενέθλια μου!». 

 

 

Ο Πιέρος Σωτηρίου, θέλησε να ευχηθεί κι εκείνος με τη σειρά του και διαδικτυακά στη σύντροφό του, γράφοντας στη λεζάντα που συνόδευσε μία εικόνα της Μαρίας με την τούρτα της: «Χρόνια Πολλά στη μόνη γυναίκα που μπορεί να κάνει τη ψυχή και την καρδιά μου να ξεχειλίζει από ευτυχία».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the only woman who can make my heart and soul overflow with happiness!!?❤️??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pieros Sotiriou (@pierossotiriou28) στις

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους, γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Κορτζιά, σε γνωστό μαγαζί της Κοπεχγάγης, με την ίδια να σβήνει ξανά κεράκια στην τούρτα της! 

 

Διάβασε επίσης: 

Πιέρος Σωτηρίου: Επικό τρολάρισμα στη Μαρία Κορτζιά για την ημέρα της γυναίκας! (Φώτο)

 

Πιέρος Σωτηρίου: Μαγείρεψε στη Μαρία Κορτζιά παπουτσάκια με μπεσαμέλ! (Βίντεο)

 

 

Home