Thumbnail

Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα έγινε 4 και της ευχήθηκε με την πιο τρυφερή φωτογραφία! (Φώτο) Ελένη Μενεγάκη: Η μικρή Μαρίνα έγινε 4 και της ευχήθηκε με την πιο τρυφερή φωτογραφία! (Φώτο)

Λιώσαμε με την ανάρτηση της
Τα γενέθλια της είχε χθες η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο. 

Η μικρή Μαρίνα, ήρθε στις ζωές τους πριν από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο, την ευτυχία του ζευγαριού. 

Απ' την πρώτη στιγμή της άφιξης της Μαρίνας, τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας του Alpha που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, αγκάλιασαν την μικρότερη τους αδερφούλα, η οποία τους έχει κλέψει την καρδιά.

Χθες, Παρασκευή 29 Μαρτίου, η όμορφη Μαρίνα (μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της), έσβησε τα τέσσερα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, με την Ελένη Μενεγάκη να ευχήθηκε και διαδικτυακά στη μικρή της πριγκίπισσα. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της να την κρατά αγκαλιά ο μεγάλος της γιος,  Άγγελος.

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατελείωτη αγάπη! Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά! Χρονιά πολλά μωρό μου». 

Δες την ανάρτηση της:

 

Διάβασε επίσης: 

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της (Φώτο)

 

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια στη θάλασσα (Φώτο)

 

 

 

Home