Thumbnail

Πασχάλης Τσαρούχας: Εντυπωσίασε με την μεταμφίεσή του ως Διονύσης Σαββόπουλος! (Βίντεο) Πασχάλης Τσαρούχας: Εντυπωσίασε με την μεταμφίεσή του ως Διονύσης Σαββόπουλος! (Βίντεο)

Έμειναν όλοι άφωνοι - Από τις ομορφότερες στιγμές στο show μεταμφιέσεων
Το φετινό Your Face Sounds Familiar είναι μια από τις καλύτερες παραγωγές που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα, με τους παίκτες να κάνουν κάθε Κυριακή συγκλονιστικές μεταμφιέσεις. 

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Πασχάλης Τσαρούχας, που είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού YFSF. Τον έχουμε δει να μεταμφιέζεται σε γυναίκα, σε rock star, να τραγουδά κινέζικά και πολλά άλλα.

Ο ίδιος ωστόσο, έκανε χθες, μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, καθώς μεταμφιέστηκε σε Διονύση Σαββόπουλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο με την εξωτερική εμφάνιση που θύμιζε πολύ στον μεγάλο Έλληνα δημιουργό και την σκηνική παρουσία αλλά και με την φωνή του αφού τον πλησίασε αρκετά.

Το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ο αγαπημένος σε όλους μας «Καραγκιόζης», ενώ για τις ανάγκες του show την εμφάνισή του στη σκηνή έκανε και ένας από τους πιο γνωστούς καραγκιοζοπαίχτες.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του, ενώ στο τέλος της βραδιάς ήταν και ο μεγάλος νικητής! 

Δες τα σχετικά αποσπάσματα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Πασχάλης Τσαρούχας: Αποχαιρετά τον Keith Flint με μια συγκινητική ανάρτηση! (Φώτο)

 

Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Μιλούν για τη γνωριμία και τον ερχομό της κόρης τους (Βίντεο)

 

 

Home