Thumbnail

Ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου! Κούκλος ο νέος της σύντροφός! (Φώτο) Ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου! Κούκλος ο νέος της σύντροφός! (Φώτο)

Τρεις μήνες μετά το χωρισμό της η παρουσιάστρια βγαίνει με γνωστό εφοπλιστή
Καινούργια σελίδα φαίνεται να γύρισε στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ερωτευμένη, τρεις μήνες μετά το χωρισμό της με τον Νάσο Αναστασόπουλο.  

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello έχει βρει τον έρωτα, στο πρόσωπο του Φίλιππου-Αλέξανδρου Τσαγκρίδη. Μάλιστα το περιοδικό έχει πλήρες ρεπορτάζ για την σχέση του ζευγαριού. 

Το ζευγάρι πήγε μαζί στο fashion show των MI-RO την περασμένη Κυριακή στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας, ωστόσο δεν κάθισαν σε διπλανά καθίσματα.

 

Ποιος είναι όμως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος;

Πρόκειται για τον 29χρονο εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου,  του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Ο ίδιος είχε βρεθεί στο επίκεντρο με την απαγωγή του το 2009.

Ο εγγονός του, Φίλιππος, είναι εφοπλιστής και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ συχνά δίνει το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει έφεση στη σύγχρονη τέχνη, ενώ σπούδασε στην Καλιφόρνια, στο Πανεπιστήμιο του San Francisco Liberal Arts. Το 2012 είχε παρευρεθεί στο Λονδίνο και στην έκθεση του Turner Prize στην Τέιτ Μόντερν.

Ο ίδιος άρχισε να ασχολείται με την τέχνη το 2008, παρατηρώντας τα γκράφιτι στους δρόμους. «Ήταν η εποχή που οι street artists έγιναν mainstream καλλιτέχνες», ανέφερε τότε στην Καθημερινή.

Το ενδιαφέρον του στη συνέχεια στράφηκε προς τους νέους Έλληνες εικαστικούς. «Θεωρώ σωστό τα κομμάτια μιας συλλογής να δένουν καλά μεταξύ τους. Επίσης, μου αρέσει να γνωρίζω τους καλλιτέχνες και να ανακαλύπτω τον κόσμο τους».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευμα την μπλέκει σε ερωτικό τρίγωνο με την Σπυροπούλου (Βίντεο)

 

Είναι θεά η Καινούργιου! Φόρεσε νυφικό και έριξε την πιο επική ατάκα (Βίντεο)

 

 

Home