Thumbnail

Άλκηστις Αλεξάκη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Master Chef κάθε μέρα! (Βίντεο) Άλκηστις Αλεξάκη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Master Chef κάθε μέρα! (Βίντεο)

Αποκάλυψε ποιος παίκτης δεν έκανε συχνά μπάνιο
Μια συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του youtuber, Αλέξανδρου Κοψιάλη «Ιδιωτική Κατακραυγή», ήταν αρκετή να προκαλέσει για ακόμη μια φορά, η Άλκηστις Αλεξάκη. 

Η πρώην παίκτρια που έγινε γνωστή μέσα από το Master Chef, μπορεί να μην κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, μέσα από την δοκιμασία της δεύτερης ευκαιρίας, κατάφερε ωστόσο μέσα από μια συνέντευξη να φέρει τα πάνω κάτω.

Η ίδια έκανε απίστευτες δηλώσεις για αρκετούς από τους συμπαίκτες της, ενώ έκανε άφθονες αποκαλύψεις και δεν δίστασε να απαντήσει σε πολλές ιδιαίτερες ερωτήσεις.

Η κρητικιά παίκτρια αποκάλυψε τις απολαβές των παικτών στο παιχνίδι, λέγοντας πως: «Πληρωνόμασταν στο Master Chef ανά πιάτο, βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ και κάτι».

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο. Η φάση μέσα στο σπίτι ήταν άθλια. Η Σπυριδούλα είναι δίμουρη και ο Πανούλης δεν είναι αυτό που δείχνει».

Για την Σπυριδούλα συμπλήρωσε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα κρατήσω καμία επαφή με την σιχαμένη την Σπυριδούλα! Είναι γλοιώδης. Είναι σαν την χλαπάτσα όπου την πετάξεις κολλάει!». 

Όταν ρωτήθηκε ποιος παίκτης κάνει λιγότερο μπάνιο, αποκάλυψε: «Ο Ζαχίρ δεν έκανε τόσο συχνά μπάνιο… αλλά δεν με ενοχλούσε»!

Δες την χειμαρρώδη συνέντευξη της: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

MasterChef: Το σχόλιο της Σπυριδούλας που έκανε έξαλλη την  Άλκηστης (Βίντεο)

 

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Επέστρεψε στο Master Chef! Σε ποια ομάδα μπήκε; (Βίντεο)

 

 

Home