Thumbnail

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύονται! Δες την αναγγελία του γάμου τους (Φώτο) Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύονται! Δες την αναγγελία του γάμου τους (Φώτο)

Μάθε πότε και που θα γίνει ο γάμος
Τον περασμένο Δεκέμβριο το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και όπως όλα δείχνουν, έβαλε μπρος και για το γάμο του στην Κρήτη! 

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος πρόκειται να παντρευτούν, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους, με παπά και με κουμπάρο! 

Η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Εστία», αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη». 

 

Το love story του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια στην Κρήτη, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς.

Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

Η καλή μοίρα ωστόσο, φαίνεται πως είχε κάνει άλλα σχέδια για εκείνους, καθώς έναν χρόνο μετά βρέθηκαν εκ νέου, πάλι με παρέα, κι εκείνος μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για ν’ αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι ιστορία! 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Βάσω Λασκαράκη: Επικό τρολάρισμα στον σύντροφό της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! (Φώτο)

 

Βάσω Λασκαράκη: Τρυφερές ευχές στον αγαπημένο της για τα γενέθλια του! (Φώτο)

 

 

Home