Thumbnail

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ξέσπασε εναντίον δημοσιεύματος κυπριακού περιοδικού! Τι συνέβη; (Φώτο) Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ξέσπασε εναντίον δημοσιεύματος κυπριακού περιοδικού! Τι συνέβη; (Φώτο)

Η οργισμένη απάντηση του μέσω twitter 
Ένα δημοσίευμα από κυπριακό εβδομαδιαίο περιοδικό, ήταν αρκετό να κάνει έξαλλο τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, καθώς έκαναν ρεπορτάζ γράφοντας ψέματα που ποτέ δεν βγήκαν να διορθώσουν αυτό που έγραψαν! 

Συγκεκριμένα, το άρθρο ανέφερε πως ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πρόκειται να αναλάβουν μαζί την εκπομπή “Όλα Καλά”, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Η εν λόγω είδηση επρόκειτο για ψέμα, εν όψει της Πρωταπριλιάς, κάτι που ωστόσο, δεν επισημάνθηκε στο άρθρο, με αποτέλεσμα ο γνωστός ποδοσφαιριστής να απαντήσει δημόσια για το θέμα. 

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εξέφρασε και τη δική του άποψη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ρε σαΐνια εγράψετε την πελλάρα σας, 3 ημέρες πριν την Πρωταπριλιά, τουλάχιστον διαψεύσετε την 3 ημέρες μετά. Δεν έχω καμιά πρόταση για τηλεόραση, έχω συμβόλαιο με τη Δόξα, ακόμα ένα χρόνο, αν σας βοηθά». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Στηρίζει δημόσια τον Λουκά Φουρλά για τις Ευρωεκλογές! (Φώτο)

 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Δες τον να παίζει μπάλα στην αυλή του εξοχικού τους! (Φώτο)

 

 

Home