Thumbnail

Έλλη Κυριακίδου: Συγκινεί μιλώντας μέσα από το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων! (Βίντεο) Έλλη Κυριακίδου: Συγκινεί μιλώντας μέσα από το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων! (Βίντεο)

Η πιο εξομολογητική συνέντευξη της ηθοποιού - «Παρακαλώ κάθε βράδυ τον Θεό να με πάρει όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά του»
Είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς που πέρασαν ποτέ από το κυπριακό θέατρο και την τηλεόραση, με μια πορεία γεμάτη στιγμές, ανατροπές και δυσκολίες.

Η Έλλη Κυριακίδου, το τελευταίο διάστημα διαμένει σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, όπου δέχεται την αγάπη και την φροντίδα από το προσωπικό εκεί. Όπως εξομολογήθηκε στην συνέντευξη, η ίδια ζήτησε από την οικογένεια της να βρεθεί εκεί, γιατί ήξερε πως οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θα είναι συνέχεια στο πλευρό της ανά πάσα στιγμή. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα να Δεις» του Omega και στη δημοσιογράφο Έλενα Θεοδώρου, η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ενώ θυμήθηκε σημαντικούς σταθμούς της ζωής της. 

Στα 88 της χρόνια, με χαμόγελο παραδέχεται πως έκανε «βλακείες» και έχει μετανιώσει για πράγματα που έκανε στο παρελθόν. Θυμάται τη ζωή της στην Αφρική, μιλάει για την οικογένεια της αλλά και για το θάνατο. 

Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε πως, παρακαλάει κάθε βράδυ τον Θεό να την πάρει όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά του. 

Δες την συγκινητική της εξομολόγηση: 

 

Διάβασε επίσης: 

Πάθαμε σοκ! Πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός πουλάει διαδικτυακά το νεφρό της για €100.000! (Φώτο) 

 

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με νάζι στο φωτογραφικό φακό του γιου της Άγγελου (Φώτο) 

Home