Thumbnail

Βικτώρια Καρυδά: Ξέσπασε μιλώντας για τους δολοφόνους του συζύγου της! «Είναι σκουπίδια» (Βίντεο) Βικτώρια Καρυδά: Ξέσπασε μιλώντας για τους δολοφόνους του συζύγου της! «Είναι σκουπίδια» (Βίντεο)

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος
Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή, σύζυγος του μοντέλου Βικτώριας Καρυδά, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στις πρώτες συλλήψεις. 

Συγκεκριμένα, συνέλαβε έναν 31χρονο άντρα βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» επικοινώνησε με την σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα, όπου ξέσπασε μιλώντας για το θέμα. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το όμορφο μοντέλο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα «Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί η ανάρτηση της με τον Γιάννη Μακρή από τις δυο εγκυμοσύνες της!

 

Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στην πασαρέλα, 5 μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! (Φώτος)

 

 

Home